BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
GÜNCEL

İstanbul'dan çalınan 1 milyon dolarlık zümrüt taşı bulundu

İstanbul'dan çalınan ve yaklaşık 1 milyon dolar değer biçilen zümrüt taşı bir kafenin ofisinde pamuğa sarılı olarak bulundu, 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 2016 yılında İstanbul'dan Lübnanlı bir kişiden çalınan zümrüt taşının, merkez Akdeniz ilçesindeki Atatürk Parkı içerisindeki bir kafede saklandığı bilgisine ulaştı.

Adrese operasyon düzenleyen ekipler, kafenin ofis odasında zümrüt taşını pamuğa sarılı şekilde ele geçirdi.

Polislerin yaptığı araştırmada 1 milyon dolar değer biçilen zümrüt taşının Lübnan uyruklu S.N'den iki yıl önce çalındığı tespit edildi.

Taşı satmaya hazırlandığı iddia edilen M.S.A. ve beraberindeki M.B, T.Ç, C.G. ve N.M. gözaltına alındı.

İstanbul'da iki yıl önce yaşanan hırsızlığın zanlısının tutuklanmasına karşın zümrüdün bulunamadığı, M.S.A'nın taşı bu kişiden aldığının tahmin edildiği öğrenildi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler