BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,40
GÜNCEL

İstanbul'da skandal olay! Askerleri otobüse almadı

İstanbul'da askerleri otobüse almayan şoföre tepki. Askerlere izin vermeyen belediye otobüsü şoförü, ‘Sizi bu şekilde otobüse alamam. Kartınız yoksa inin, minibüse binin’ dedi.

İstanbul Hasdal'daki kışladan bayramda aileleriyle görüşmek için çarşı iznine çıkan askerleri İstanbulkartları olmadığı için otobüse almayan şoföre vatandaşlar tepki gösterdi. Durakta kart alacak yer olmadığından, askeri kimliklerini göstererek belediyenin aracına binmek isteyen Mehmetçiklere, 'Gidin minibüse binin, almam sizi' diyen şoför hakkında işlem yapılacağı öğrenildi.

Olay, dün sabah saatlerinde Hasdal Kışlası önündeki otobüs durağında yaşandı. Bayram dolayısıyla evci iznine çıkan askerler, ’48 Göktürk-Mecidiyeköy’ hattındaki belediye otobüsüne binerek ailelerinin yanına gitmek istedi. Her zaman o duraktan kolaylıkla otobüse binebilen Mehmetçik bu kez şoför tarafından engellendi.

BAZI ASKERLER BİNEMEDİ

Otobüsteki bazı yolcular, başka zamanlarda da o durakta benzer durumun yaşandığını fakat şoförlerin askere böyle davranmadığını, anlayış gösterip onları otobüse aldığını belirtti. Daha sonra askerler arasında İstanbulkartı olanlar, limitlerinin yettiği kadar diğer arkadaşlarının yerine kart basarak geçmelerini sağlasada bazı askerler binemeyerek bir sonraki otobüsün gelmesini beklediler.

Sitene Ekle
Etiketler