BIST 8.887
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,15
GÜNCEL

İstanbul'da lüks otomobilde kadına kurşun yağdırdılar!

BEYLİKDÜZÜ Cumhuriyet Mahalesi Hanımeli Sokak'ta park halinde bulunan lüks araç içinde bulunan bir kadına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı ortağının yaptığı sanılıyor.

İSTANBUL Beylikdüzü'nde park halinde bulunan lüks araç içinde bulunan bir kadına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Bir araçla gelen saldırgan ya da saldırganlar park haindeki lüks aracın şoför koltuğunda oturan kadına ateş açtı. Ağır yaralanan kadın, yakındaki bir hastaneye kaldırıldı. Genç kadının olay yerine gelen ailesi sinir krizi geçirdi.İlk bilgilere göre, Aslı Ç.'yi iş ortağının vurduğu belirtilirken polis kaçan şüpheliyi arıyor.

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak üzerinde gerçekleşen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sokak üzerinde seyir halinde olan lüks bir otomobilin yanına başka bir araç yaklaştı. Araç içerisindeki kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, lüks otomobile kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sonucunda lüks otomobilin içinde bulunan Aslı Ç. isimli genç kadın ağır yaralandı.  

MAHALLE SOKAĞA DÖKÜLDÜ... Silah sesleri üzerine sokağa dökülen mahalle sakinleri yaralı kadını otomobilin içinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı olduğu öğrenilen genç kadın çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Silahlı saldırıyı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için ise geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Sitene Ekle