BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.497,16
GÜNCEL

İstanbul'da beklenen dolu Trakya'yı böyle vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 17.00-22.00 saatleri arasında İstanbulluları uyardığı şiddetli dolu yağışı Trakya'da etkili oldu. Dışarıda olan ve herhangi bir önlem alınmayan araçların da doludan olumsuz etkilendiği görüldü. İşte o anlar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 17.00-22.00 saatleri arasında İstanbulluları uyardığı şiddetli dolu yağışı Trakya'da etkili oldu. Dışarıda olan ve herhangi bir önlem alınmayan araçların da doludan olumsuz etkilendiği görüldü.

GEÇTİĞİMİZ SENE İSTANBUL'DA ARAÇLAR KÖTÜ ETKİLENMİŞTİ: Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl İstanbul'da etkili olan şiddetli dolu yağışı nedeniyle birçok araç ve ev kullanılamaz hale gelmişti.

YARIM SAAT İÇİNDE GELİYOR: İBB'nin Afet Koordinasyon Merkezi'nden gelen bilgiye göre İstanbul'da yarım saat içinde yağışın etkili olacağı ifade edildi. Meteoroloji, akşam saatlerinde sağanak yağışın yanı sıra bazı bölgelerde fındık büyüklüğünde dolu yağışı beklendiği açıklamıştı. AKOM'a göre ise İstanbul'da dolu yağışı olmayacak ancak sağanak yağış bekleniyor.

VALİLİK SAAT VEREREK UYARDI: İstanbul valiliğinin twitter adresinden yapılan uyarıda, sağanak ve gök gürültülü yağışların bugün öğleden sonra ve yarın İstanbul'da etkili olacağı duyuruldu.

Açıklama şöyle; "Meteorolojik tahminlere göre sağanak ve gök gürültülü yağışların bugün öğleden sonra ve yarın ilimizi etkisi altına alması beklenmektedir. Konuyla ilgili ve görevli kurumlarımız müteyakkız olup vatandaşlarımızın da can ve mal güvenlikleri bakımından tedbirli olmaları önem arz etmektedir"

Sitene Ekle