BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.462,00

İsrail'de gösteri ayıbı

İsrail'de gösteri ayıbı

İsrail hükümeti bir yandan türkiye’ye karşı propaganda savaşını hızlandırırken, israilli aşırı sağcılar da dün türkiye’nin tel aviv büyükelçiliği önünde gösteri düzenlediler.

İsrail'de gösteri ayıbı

İsrail hükümeti bir yandan Türkiye’ye karşı propaganda savaşını hızlandırırken, İsrailli aşırı sağcılar da dün Türkiye’nin Tel Aviv büyükelçiliği önünde gösteri düzenlediler.

İsrail'de gösteri ayıbı

Tel Aviv elçiliğimizin önünde toplanan bin kadar gösterici, bir yandan “Faşist Erdoğan” ve “Terörist Erdoğan” sloganları atarken, ellerinde de Erdoğan’ı Hitler’e benzeten pankartlar taşıdılar.

İsrail'de gösteri ayıbı

Yediot Ahronot’un haberine göre, bazı göstericiler demir parmaklıkları aşarak büyükelçilik bahçesine girmeye çalıştılar. Bu olay sırasında çıkan arbedede üç kişi polis tarafından göz altına alınırken, bazı eylemciler de elçilik binasına taş ve sis bombaları attılar.

İsrail'de gösteri ayıbı

Yarkon Caddesi’ndeki elçilik binasının bahçe duvarına İsrail bayrakları asan göstericiler, ayrıca Türkiye’yi Ermenilere karşı soykırım yapmakla suçlayarak, Ermenistan bayraklarını salladılar.
Bu arada Arutz Sheva gazetesi, İsrail’in gemideki yardım gönüllüleriyle gazetecilerden ele geçirdiği görüntülerle başlattığı propaganda savaşında öne geçtiğini öne sürdü.