BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
MEDYA

İsmail Küçükkaya Sözcü'nün manşetini blurladı

Sözcü, Barzani'nin '2 yıl sonra devlet kurarız' sözlerini 'Nah kurarsınız' diye manşete taşıdı. Küçükkaya, bu manşeti ekrana getirmedi.

Sözcü gazetesi bugün Mesud Barzani'nin '2 yıl sonra devlet kurarız' sözlerini 'Nah kurarsınız' manşetiyle okurlarına duyurdu. Fox TV'nin sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya ise manşeti sansürleyerek ekrana getirdi.

IRAK Kürt Bölgesel Yönetimi Lideri Mesut Barzani, 25 Eylül'de yapılması planlanan referanduma hazırlanıyor. Tepkilere rağmen referandumdan vazgeçmeyeceğini ifade eden Barzani, "Referandumu yaparız, 2 yıl sonra da devletimizi kurarız" dedi.

"NAH KURARSIN"

Barzani'nin bu sözlerini manşetine taşıyan Sözcü gazetesi, "Nah kurarsın!" ifadesini kullandı. FOX TV canlı yayınında izleyicilerle buluşan İsmail Küçükkaya, gazete manşetlerini ekrana getirdi. Sözcü'nün manşetindeki "Nah" kelimesini blurlayarak ekrana getiren Küçükkaya, "Sözcü gazetesinin manşetinde, Barzani'nin o devleti kuramayacağını ifade ediyorlar. Ama onların kullandıkları kelimeyi ben burada kullanamadım. Kimse kusuruma bakmasın" diye konuştu.

Sitene Ekle