BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  DÜNYA

IŞİD'ten kan donduran infaz videosu

IŞİD, bu kez 4 Suriye askerini kurşuna dizdi. İnfaz görüntülerinin bir bölümü internetten yayınlandı.

Abone ol
IŞİD, Rakka'da 4 Suriye askerinin infaz görüntülerini yayınladı. Askerleri kurşuna dizen IŞİD militanları, cesetleri ise araçlarının arkasına takarak Rakka'yı dolaştırıyor.

IŞİD tarafından internete yüklenen görüntülerde Suriye'nin Rakka kentinde IŞİD elinde tutsak olan 4 Suriye askeri, Esad uçakları tarafından bombalanan bir binanın önünde kurşuna dizilerek infaz edilirken görülüyor.

MASKELİ MİLİTANLAR YİNE SAHNEDE

Görüntülerin devamında bombardıman sonucu ölen sivillerin cenazeleri görünüyor. Daha sonra Esad ordusunda görev yaptıkları iddia edilen askeri üniforma giyen göz ve kolları bağlı 4 asker, maskeli militanlar tarafından bombardımana maruz kalan apartmanın önüne getiriliyor.

BEŞŞAR ESAD'A SESLENDİ

Yüzü kapalı olan bir militan Esad rejimine seslenerek, "Bugün yaptığımız bu eylemi işlediğiniz katliamlara karşı bir yanıt olarak gerçekleştiriyoruz" diyor. Son olarak 4 tutsak yerde diz çökmüş haldeyken 4 silahlı militan tarafından kafalarına kurşun sıkılarak infaz ediliyor ve cansız bedenleri iplerle araçların arkasına bağlanarak Rakka kentinin sokaklarında dolaştırılıyor.