BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

İşadamı Kato Dağı'nda Mehmetçikle mangal yaptı

İşadamı Abdullah Özer bayramın ikinci günü Şırnak'taki 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı'na yeniden giderek güvenlik güçleriyle mangal yaptı.

TUNCELİ'de öğretmen Necmettin Yılmaz'ın şehit edildiği bölgeye giderek onun fotoğrafı ve Türk bayrağı astığı sırada PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan ve silahı ile karşılık veren işadamı Abdullah Özer bayramın ikinci günü Şırnak'taki 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı'na yeniden giderek güvenlik güçleriyle mangal yaptı.

Trabzon'da uluslararası nakliyecilik şirketi sahibi işadamı Abdullah Özer ve yakın arkadaşı Akın Yalçın, güvenlik güçlerine moral vermek için Kurban Bayramı'nda terör operasyonlarının yoğun sürdüğü Şırnak'ın Kato Dağı'na çıkarak orada görevli asker ve güvenlik korucuları ile piknik yaptı. Kurban Bayramı'nı güvenlik güçleriyle geçirerek kendileriyle bayramlaşan işadamı Özer, 2 bin 900 rakımlı Kato Dağı'nda askerlerle mangal yaptığı ziyarete ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından, "Hainlerin kısa zaman öncesine kadar inimiz dediği yerler bizim piknik alanlarımız? diyerek paylaştı.

PAYLAŞIM BEĞENİ KAZANDI

Kato Dağı'ndaki yamaca üzerinde Maçka'da şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün de fotoğrafının yer aldığı ve Şehitler ölmez, vatan bölünmez yazılı pankart ile büyük Türk bayrağı koyan işadamı Özer, Trabzon'dan getirdiği meşhur Akçaabat Köftesi'ni de mangalda pişirerek görevli askerlere ikram ettiği görüntüler de kısa sürede sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru kırdı.

Sitene Ekle
Etiketler