BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,37

İnsan eti yiyen hayvanlar!

İnsan eti yiyen hayvanlar!

Bazı insanlar ilginç hayvanları evde beslerken, bazı vahşi hayvanlar da insanları karnını doyurmak için lezzetli bir yemek olarak görüyorlar. halbuki biz bu vahşi hayvanları yemeyi aklımıza bile getiremeyiz çünkü onları gördüğümüz yerde tek düşündüğümüz şey kaçmak...

İnsan eti yiyen hayvanlar!

Bazı insanlar ilginç hayvanları evde beslerken, bazı vahşi hayvanlar da insanları karnını doyurmak için lezzetli bir yemek olarak görüyorlar. Halbuki biz bu vahşi hayvanları yemeyi aklımıza bile getiremeyiz çünkü onları gördüğümüz yerde tek düşündüğümüz şey kaçmak olur!

İnsan eti yiyen hayvanlar!

1-Timsahlar
İnsan avcıları olarak anılan timsahlar, bir insanı en hızlı yiyebilen hayvandır. Timsahın hangi ara sudan çıkıp avını suya sürükleyip afiyetle yediğini anlamamız oldukça zordur. Anlaşılan, 2007’de Çin’de bir hayvanat bahçesinde eğlence için timsahlara sataşan iki çocuğun, timsahların ne kadar tehlikeli olduğundan haberi yoktu. İki çocuktan biri, çitlerden atlayıp sopayla timsahlara vurmaya başlayınca, bir timsah sürüsünün akşam yemeği oldu!

İnsan eti yiyen hayvanlar!

2-Aslanlar
Hareket eden herşeyi avlayan aslanlar, kusursuz avcılardır. Hepimiz belgesellerde, bir aslanın avını yakalamak için nasıl pusuya yattığını, doğru zaman geldiğinde onu yakalayıp yediğini ve geri kalanını sürüsüyle paylaştığını görmüşüzdür. Afrikalı insanların, aslanların neden insanları avlamaya başladığına dair ilginç bir teorileri var. Bir gün dişi ağrıyan bir aslan, yakındaki bir köye saldırır ve köylüleri yemeye başlar. Bu aslan insan etini sevmiş olacak ki 20 ay sonra yakalanıp öldürülene kadar, üç farklı köydeki bütün insanları yer!

İnsan eti yiyen hayvanlar!

3-Ayılar
Genelde insan görünce uzaklaşan ayıların birine saldırdığını görmek oldukça zor ama kendisine saldırıldığında onlar da bir timsah kadar vahşileşebilirler. Rusya’da iki maden işçisine saldıran ayıların da bunun için geçerli bir sebebi vardı. Tek beslenme kaynakları olan somon balıkları, izinsiz bir şekilde insanlar tarafından avlanmaya başlayınca; bu ayılar da çareyi kendi yemeklerini ellerinden alan insanları yemekte buldu!