BIST 11.007
DOLAR 42,56
EURO 49,59
ALTIN 5.748,95

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı

İNGİLTERE'de TIR ve kamyon şoförü eksikliğinden kaynaklanan tedarik sorunları başkent Londra'daki çeşitli marketlerde rafların boş kalmasına yol açtı.

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı - Resim: 1

İngiltere'de enerji şirketi BP ve Tesco Alliance'ın tır sürücüsü eksikliği nedeniyle ülkede "çok az sayıda" petrol istasyonunun kapatılacağını duyurmasının ardından, benzin istasyonlarında yaşanan akaryakıt krizi ve araç kuyrukları devam ediyor.

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı - Resim: 2

Başkent Londra'da sürücülerin bazı akaryakıt istasyonlarında sıraya girdiği görülürken bazılarında ise akaryakıt kalmadığı dikkati çekti.

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı - Resim: 3

Sıra bekledikten sonra AA muhabirine konuşan bir sürücü, ülkede yaşanan akaryakıt krizini "akıl almaz" olarak tanımladı.

İngiltere'de tedarik sıkıntısı sürüyor: Raflar boşaldı - Resim: 4

Öte yandan, aynı sebepten dolayı marketlerde taze sebze ve meyve, su, kuru gıda ve et reyonlarının boş kaldığı görüldü.