BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.411,67
HABER /  EKONOMİ

İlk şirketini batırmış

Twitter hesabından genç girişimcilere sürekli tavsiyeler veren Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, ilginç bir anısını paylaştı. Ülker iş dünyasındaki bir başarısızlığını itiraf etti.

Abone ol

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter'da  girişimcilik konusunda  gençlere tecrübelerini aktarırken ilginç bir anısını paylaştı.Anısında ilk iş deneyiminden bahseden Ülker,bu deneyimindeki başarısızlığını itiraf etti.

Ülker gibi Türkiye’nin en eski markalarından birine sahip olan Yıldız Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker sosyal medyadan genç girişimcilere uyarılarda bulundu. Ülker, gençlik yıllarındaki iş hayatından örnekler vererek, ilk girişimlerini anlattı. Murat Ülker, iş dünyasında genelde başarı öykülerinin anlatıldığını, başarısızlıkların ise pek paylaşılmadığını kaydederek babasıyla yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

EKMEK ASLANIN MİDESİNDE

Ülker, “Gençler! Ekmek aslanın midesinde! Yükselmenin yolu azimde. Başarı öyküleri yanıltmasın;başarısızlıklar genelde paylaşılmaz ama öğreticidir. Mesela ben! İlk fabrikamı kurdum; adı Murat Kimya idi. Babam “hemen sat, gel Ülker’de işe başla” demişti. 2 yıl sürdü maceram :)” ifadelerini kullandı.