BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,18

İki Düşes aynı balkonda

İki Düşes aynı balkonda

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini renkli bir törende yan yana geldi. Geçtiğimiz 19 Mayıs'ta Prens Harry ile evlenen Meghan Markle, Kraliçe 2. Elizabetn'in 92'inci doğum günü kutlamalarına katıldı.

İki Düşes aynı balkonda

Yeni gelin Markle, giydiği Carolina Herrera tasarımı kıyafetiyle göz doldurdu. Britanya ve Milletler Topluluğu ordu alayları tarafından sergilenen geçit törenine kraliyet ailesi üyeleri, atların çektiği arabalarla katıldı. Sonra da tüm aile Buckhingam Sarayı'nın balkonuna çıktı ve töreni oradan izledi.

İki Düşes aynı balkonda

Törende Prens William'ın karısı Kate Middleton ile Prens Harry ile evlenen Meghan Markle birbirlerine yakın durdu. Bir süre sohbet eden iki genç kadın daha sonra düzenlenen töreni balkondan izledi.

İki Düşes aynı balkonda

Mavi bir elbise giyen Kate Middleton, geçide Prens Charles'ın karısı Camilla Parker Bowles ile aynı arabada katıldı. Meghan Markle ise kocası Prens Harry ile birlikte törene gitti.

İki Düşes aynı balkonda

Buckhingam Sarayı'nın balkonunda Kraliyet ailesi töreni izlerken ilginç detaylar da göze çarptı. Kate Middleton ve Prens William, Kraliçe Elizabeth ile yan yana dururken Prens William ile Meghan Markle onların birkaç adım gerisinde durdu.