BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42
GÜNCEL

İki aylık kirasını ödeyemedi, ev sahibi evini yaktı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde kiracı olan Vedat Köçegün, 2 aylık kirasını ödemeyince ev sahibinin içindeki eşyalar ile birlikte evi yaktığını iddia etti. Evi kül olan aile ise 4 çocuğu ile birlikte Kurban Bayramı'nın ilk gününü parkta yatarak geçirdi.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde iddiaya göre, 3 ay önce kiracı olarak taşındığı evin kirasını 1 ay ödeyebilen evli ve 4 çocuk babası Vedat Köçegün, tartıştığı yakınları nedeniyle hastaneye gitti. İşinden ayrılması nedeniyle 2 aylık kira borcunu ödeyemeyen Vedat Köçegün, yaklaşık 2 saat kaldığı hastanede evinin yandığı haberini aldı. Köçegün, yanında bulunan dini nikahlı eşi Pınar Keskin ve 4 çocuğu ile birlikte eve geldiğinde evinin ve içerisindeki tüm eşyalarının kül olduğunu gördü.

ÇOCUKLARIN OKUL KIYAFETLERİ KÜL OLDU... İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen evine giren Köçegün, içeride bulunan elektronik eşyalardan yatak, yorganlarına kadar her şeyin yandığını gördü. Çocuklarının okul kıyafetleri ve malzemelerinin de küle döndüğünü gören Köçegün, evde elektrik de bulunmadığını ileri sürdü.

“ÇOCUKLARIMIN İLAÇLARINI ECZANEYE YALVARARAK ALDIM”... Gözyaşlarına boğulan baba, yanan evdeki tüm eşyalarla birlikte çocuklarının ilaçlarının da kül olduğunu kaydetti. Eczaneye ilaçları alabilmek için yalvardığını anlatan göz yaşlı baba, "Buz dolabım, çamaşır makinem hatta çocuklarımın okul çantaları bile yandı. Çocuklarımın giysileri ve ilaçları da yandı. Ben o ilaçları borca almıştım. Eczaneye yalvararak borç ile almıştım” şeklinde konuştu.

Sitene Ekle