BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

'İçerde' dizisiyle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan dizinin Mert'i Aras Bulut İynemli, çok özel açıklamalarda bulundu. İçerde'den, kariyerine, özel hayatına Aras Bulut İynemli'nin açıklamaları.

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

'İçerde' dizisiyle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan dizinin Mert'i Aras Bulut İynemli, çok özel açıklamalarda bulundu. İçerde'den, kariyerine, özel hayatına Aras Bulut İynemli'nin açıklamaları. - “İçerde”nin hikayesini ilk okuduğunda bu kadar başarılı bir iş olacağını tahmin ettiniz mi? - Aslında tav olduğum şey senaryonun bütünüydü. Çok iyi bir matematiği var. Kafam biraz matematiğe basar. 7-8 senedir de senaryo matematiğini az çok anlıyorum. Başarılı bir iş olacağını hissediyordum. Ama bu kadar çok reyting alacağı ile ilgili bir fikrim yoktu. Oynadığım karakteri çok sevdim. Reyting de işin üzerine kaymak oldu. İzleniyor olmak keyifli bir şey. Ama olmasaydı da çok büyük bir sıkıntı değildi açıkçası. Mert karakterini oynarken rolün tadını çıkarıyorum. Bende başka bir haz yaratıyor. Hiçbir şeye bakmadan, sadece kendi işine odaklandığında başarı da geliyor zaten.

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

Bugüne kadar oynadığın işlere baktığımızda sanki en çok bu rolden keyif alıyormuşsunuz gibi... - Doğru ama bunda karakterin etkisi de var. Adamın bir hayat mücadelesi var. Bir kere mutlak yalnız. Bunda sıkıntı yok, insan yalnız doğar. Ama içten içe o kadar travması var ki... Bir yandan da hayatta kalmak ve savaşmak zorunda. Mert’in ne annesi var ne de babası. Büyük bir hayat mücadelesi veriyor. Bu mücadeleyi hep dalgaya vuruyor. O yüzden Sarp’la bu kadar çatışıyor. Hem genç kuşağın hem de eski kuşağın iyi isimleri var dizide... - Gerçekten öyle. Hikayenin de güzel olmasıyla birlikte çok iyi uyum sağladık. Yönetmenimiz Uluç hocamızın (Bayraktar) da bunda çok büyük payı var. O kadar rahat, keyifli ve huzurlu çekiyoruz ki diziyi...

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

Canlandırdığınız Mert karakteri, Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Sarp karakteriyle kardeş olduğunu ne zaman öğrenecek? - Pat diye söyleyeyim mi? Hazır ol! Gerçekten biz de bilmiyoruz. İlla ki öğrenecek ama bu ne zaman olur bilmiyorum. Bir bölüm önden gidiyoruz sadece. Dizinin finalinde değil öncesinde mi? - Bununla ilgili fikirlerimiz var ama o kadarını anlatamam.

İçerde'nin yıldızı Aras Bulut İynemli 'Çağatay ne yaparsa...'

Uğur Yücel, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerle oynamak nasıl bir duygu? Her seferinde bir şey öğreniyor musunuz? - Çok acayip bir duygu. Girdiğim günden beri şunu söylüyorum: Çetin Tekindor’la oynamanın verdiği hazzı bana hiçbir reytingle ve maddiyatla anlatamazsın. O kadar şanslı hissediyorum ki kendimi. Uğur Abi ile daha bir sahnemiz oldu. Önümüzdeki bölümde olacak birkaç sahnemiz. Onun da diziye girmesi çok başka bir olay. Projeye değer kattı. Oynadığı karakter de çok kuvvetli. Onunla oynamak çok gurur verici. Mustafa abi, Çetin abiden 10 yaş daha küçük. Onunla o yüzden daha çok abi-kardeş gibiyiz. Benim gördüğüm en doğal, komik adamlardan biri. Bizi sette çok eğlendiriyor. Çağatay da genç ve yakışıklı, siz de öyle. Seyircinin ilgisi aranızda bir rekabet duygusu doğurmuyor mu? - Çağatay ne kadar başarılı ve iyi olursa bu iş o kadar başarılı ve iyi olur. Ben ne kadar işime sahip çıkarsam, başarılı olursam bu iş o kadar iyi olur. Aramızdaki ilişki birbirimizi desteklemek üzerine doğdu. Ben hiç rekabet gözüyle bakmadım bu duruma. Dışarıdan bakınca ilk akla gelen o olabilir ama biz bir ekip işi yapıyoruz.