BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MAGAZİN

İbrahim Tatlıses bombayı patlattı! Albüm geliyor

İbrahim Tatlıses albüm çıkarmaya hazırlanıyor. İbrahim Tatlıses bomba gibi 13 yeni şarkıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İbrahim Tatlıses'in yeni albümü merakla bekleniyor.

Silahlı saldırıya uğradıktan sonra kafasına isabet eden kurşun nedeniyle zorlu günler geçiren İbrahim Tatlıses eski günlerine dönmeye hazırlanıyor.



Dillerden düşmeyen şarkılarıyla ve samimi tavırlarıyla akıllara kazınan İbrahim Tatlıses, mikrofonlara 4 yıldır çıkarmayı düşündüğü albüm için hazırlıklara başladığını söyledi. Müzik yapımcısı Polat Yağcı ile yediği yemek sonrası görüntülenen İbrahim Tatlıses, mekandan kimseden yardım almadan çıktı. 4 yıldır beklenen albümü sorulması üzerine 'Çok inat ettim. Söyleyeceğim. Ne olursa olsun şarkı söyleyeceğim. Halkımı yalnız bırakmayacağım. Şarkısız bırakmayacağım.Yola doğru çıktık, devam ettik. Allah kısmet ederse duyacaksınız.'



Albümü için 13 yeni şarkı hazırladığı konuşulan İbrahim Tatlıses, günümüz popçularından da sözler almış. İbrahim Tatlıses'in söyleyeceği şarkılar sevenleri tarafından merakla bekleniyor.

Sitene Ekle
Etiketler