BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.410,13
GÜNCEL

Hulusi Akar'ı karşısında gören askerin heyecanı

TSK Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Hatay ziyaretinden görüntüler paylaştı.

TSK, Genelkurmay Başkanlığı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Hatay'daki inceleme ve denetlemelerine ait görüntüleri paylaştı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile birlikte Hatay bölgesinde Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili inceleme ve denetlemelerde bulunmuştu.

Genelkurmay Başkanlığı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın Hatay'daki inceleme ve denetlemelerine ait görüntüleri paylaştı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Youtube üzerinden paylaşılan görüntülerde, Orgeneral Akar'ın, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Hatay'da, 1. ve 3. Komando Tugaylarının komuta yerleri ile Zeytin Dalı Harekatı'nın sevk ve idaresinden sorumlu 2. Ordu Komutanlığı Taktik Komuta Yeri'ni ziyareti yer alıyor. Akar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'den harekata ilişkin son bilgileri alıyor.

Sitene Ekle