BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
MEDYA

Hızlı ve Öfkeli 8'den Türkçe alt yazılı yepyeni fragman!

Hızlı ve Öfkeli 8'den Türkçe alt yazılı Super Bowl özel fragmanı yayınlandı. Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filmi olan The Fate of the Furious (Hızlı ve Öfkeli 8) 14 Nisan 2017‘de vizyona girecek.

Fast and Furious (Hızlı ve Öfkeli) serisinin son halkası olan The Fate of the Furious filminden Super Bowl özel fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Hızlı ve Öfkeli 8 ismiyle andığımız yapımın yönetmenliğini F. Gary Gray üstleniyor. Merakla beklenen yapımın senaryosunu ise Chris Morgan kaleme aldı. Paul Walker olmadan devam eden seriye bu sefer yeni isimler dahil oluyor. Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Scott Eastwood, Kurt Russell, Jason Statham’dan oluşan kalabalık ekip sekizinci hikayede geri dönüyor. Onlara bu sefer Charlize Theron ve Helen Mirren katılıyor.

Küba‘dan New York‘a uzanan bu hikayede ekip normal bir hayata adım atmaya hazırlanıyor. Dom ve Letty balayılarını yaşarken, Brian ile Mia emekli olmaya karar veriyor. Ancak aniden ortaya çıkan gizemli bir kadın her şeyi değiştiriyor. Dom‘u baştan çıkartıp onu suç dünyasına dahil etmeyi başarıyor. Arkadaşlarına ne olduğunu anlayamayan ekip kendilerini yeniden aksiyonun ortasında buluyor.

Hızlı ve Öfkeli serisinin sekizinci filmi The Fate of the Furious (Hızlı ve Öfkeli 8) 14 Nisan 2017‘de vizyona girecek.

Sitene Ekle