Hızını alamadı ve böyle durağa daldı!
Maltepe sahilyolunda aşırı hızla ilerlediği öne sürülen otomobil kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak otobüs durağına uçtu. caddenin savaş alanına döndüğü kazada durakta otobüs bekleyen 3 kişiden 2'si yaralandı.
Maltepe sahilyolunda aşırı hızla ilerlediği öne sürülen otomobil kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak otobüs durağına uçtu. Caddenin savaş alanına döndüğü kazada durakta otobüs bekleyen 3 kişiden 2'si yaralandı.
Maltepe Sahilyolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde dün 16.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti:
Bostancı istikametinden Kartal'a seyreden içinde 3 kişinin bulunduğu Hakan Yazar yönetimindeki 67 ET 776 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü hızla kaldırıma çarptıktan sonra havalanarak sahil yolu üzerinde bulunan otobüs durağına daldı
DURAKTA PANİK YAŞANDI
Bu sırada durakta otobüs bekleyen Esra Gürz (24) isimli kadın otomobilin altında kaldı. Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.Yolun hemen karşısında bulunan özel bir hastaneden gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan Esra Gürz’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Özel Sema Hastanesi’ne kaldırdı. Gürz’ün leğen kemiğinin kırıldığı öğrenilirken yanında bulunan arkadaşı Yeşim Akgöl (22) hafif şekilde yaralandı.