BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.431,59
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlar kadını kolonyayla diri diri...

Ankara'da bir evi soyan hırsızlar, soygunun ardından eve kolonya döküp yaktılar. Evin sahibi yaşlı kadın da ateşler içinde can verdi.

Abone ol

Ankara’da bir eve soyugn yapma amacıyla giren hırsızlar, işlerini bitirdikten sonra eve kolonya döküp ateşe verdiler, çıkan yangında yalnız yaşayan 68 yaşındaki Ş.Y., hayatını kaybetti.

Jandarmanın yaptığı detaylı incelemedeolayla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin, soygun amacıyla eve girdikleri, para ve ziynet eşyaları çaldıktan sonra evi ateşe vererek yaşlı kadını canlı canlı yaktıkları ortaya çıktı.

YAŞLI KADIN YANARAK CAN VERDİ

Mamak İlçesi’nde, 17 Mart’ta çıkan yangında evde yalnız yaşayan Ş.Y., yanarak can verdi. Ş.Y.’nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Jandarma ekipleri evde yaptıkları incelemede ise yangına neden olacak herhangi bir delil bulamayınca kudaklama şüphesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

soygun1.jpg

EVE KOLONYA DÖKÜP ATEŞE VERMİŞLER

Jandarma’da çapraz sorguya alınan H.U. ve T.E., ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Şüpheliler, yaşlı kadının evine hırsızlık amacıyla girdiklerini, çantasındaki 30 lira ile yüzük ve bir iki parça ziynet eşyası aldıklarını, kadını bayıltıklarını belirtiler. Evin her tarafına kolonya döküp ardından da ateşe verdiklerini anlatan şüpheliler, yangın çıktıktan sonra da olay yerinden uzaklaştıklarını kaydettiler. Mahkeye çıkarılan 2 şüpheli tutuklanırken, kaçan K.İ.’nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

soygun2.jpg

soygun3.jpg