BIST 10.199
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.391,43

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

Oscar 2017 ödül töreninde, "En iyi film" kategorisinin kazananının önce "La La Land" ilan edilip ardından ardından yanlış olduğunun söylenip ödülün "Moonlight"a verilmesi Oscar tarihinin en büyük fiyaskosuydu. Ama tek fiyasko bu değil.

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

Oscar 2017 ödül töreninde, "En iyi film" kategorisinin kazananının önce "La La Land" ilan edilip ardından ardından yanlış olduğunun söylenip ödülün "Moonlight"a verilmesi Oscar tarihinin en büyük fiyaskosuydu. Ama tek fiyasko bu değil. Yanlış ödül açıklama skandalları daha önce bir çok ödül töreninde yaşandı. Ödülü elinden alınan tarafın hayal kırıklığı ve kızgınlığı ile ödülü kazanan diğer tarafın mutluluğu ve duygu karmaşasını tabi ki biz anlamayız. Tek bildiğimiz büyük bir skandal olduğu. Peki bu durumun yaşandığı başka ödül törenleri hangileri? İşte ödül fiyaskosunun yaşanadığı ödül törenleri...

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

Dünyanın en kısa hükmü güzellik kraliçesi Miss Kolombiya, Ariadna Gutierrez'inki olabilir. 2015 Miss Universe yarışması sunucusu Steve Harvey, kazananın ismini yanlış anons etti. İlk önce Miss Universe olarak taç giyen Gutierrez, daha sonra gerçek kazananın Miss Filipinler Pia Alonzo Wurtzbach olduğu açıklanınca tacından vazgeçmek zorunda kalmıştı.

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

2016 Mobo ödülleri'nde en iyi şarkı ödülü R&B grubu WSTRN'e verildi. Ancak sunuculardan birinin zarfların karıştığını söylemesiyle gerçek kazananın MC Abra Cadabra olduğu anlaşıldı. WSTRN ise anlaşılması bir saat süren hata nedeniyle bu süre boyunca ödülün kendilerine ait olduğunu zannetti.

Herkesi şoke etti! Yok böyle fiyasko

ABD'li şarkıcı Taylor Swift, 2009 MTV Video Müzik Ödülleri'nde You Belong With Me şarkısının videosu için en iyi kadın video ödülünü kazandı. Ancak, konuklardan Kanye West, bu kararı kabul etmedi. Swift daha teşekkür konuşmasını yapmaya başlayamadan, West mikrofonu genç şarkıcının elinden alarak Beyonce'nin ödülün gerçek kazananı olması gerektiğini söyledi. Swift ise ağzı açık kalakalmıştı.