BIST 11.238
DOLAR 42,57
EURO 49,51
ALTIN 5.770,91

Hepsi bir insan boyunda! Tarlada gören gözlerine inanamadı

Hepsi bir insan boyunda! Tarlada gören gözlerine inanamadı

AYDIN’ın Çine ilçesinde bir tarlada meydana gelen yaklaşık bir insan boyundaki çukurlar, hem şaşkınlık oluşturdu hem de merak konusu oldu.

Hepsi bir insan boyunda! Tarlada gören gözlerine inanamadı - Resim: 1

 Çine’nin Çaltı Ovası’nda yaşayan Hakan Kocademir isimli üretici, tarlasında çukurlar oluştuğunu fark etti. 

Hepsi bir insan boyunda! Tarlada gören gözlerine inanamadı - Resim: 2

Yaklaşık 1,5 metre çapında ve 2 metre derinliğinde olan çukurların nasıl oluştuğunu bilmediğini ifade eden üretici Hakan Kocademir, “Tarlamızda üç adet bulduğumuz bu çukurlar daha önce hiç görülmedi. Nasıl oluştuğu hakkında hiçbir bilgim yok” dedi.

Hepsi bir insan boyunda! Tarlada gören gözlerine inanamadı - Resim: 3

Geçtiğimiz aylarda Germencik ilçesinde de meydana gelen derin çatlaklar ve çukurlar ile gündeme gelen Aydın, şimdi de Çine ilçesindeki esrarengiz çukurlar ile dikkatleri üzerine çekerken vatandaşlar, çukurun nasıl oluştuğunu merak etmeye başladı.