BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
MEDYA

Hatice erkek arkadaşıyla neden ayrılma noktasına geldi?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 25 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hatice erkek arkadaşıyla neden ayrılma noktasına geldi?

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 25 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Öykü Serter, Hatice'nin galada morali bozuk olduğunu söyleyince Hatice erkek arkadaşıyla sorun yaşadığını söyledi.


Hatice, erkek arkadaşının gala için kendisine çok yardımcı olduğunu, modacısının rahatsız olduğu için kıyafetini ütücünün dikmek zorunda kaldığını, kıyafette sorun yaşadığını ve o gün gerildiklerini söyledi. Hatice daha sonra kızların erkek arkadaşını rahatsız ettiklerini bu yüzden ilişkilerinin bitme noktasına geldiğini, çok şans verdiğini ama her seferinde kırıldığını, aralarındaki yaş farkından dolayı da sorunlar yaşadıklarını söyledi.


Öykü Serter ise yarışmanın vermiş olduğu bir stres olduğunu o yüzden biraz zaman vermesini ve yarışmadan sonra sakin kafayla düşünmesi gerektiğini söyledi. Gizem Özdilli, Hatice'nin aynı konudan dolayı daha önce yine kavga ettiklerini ve Hatice'nin affettiğini, bu kavganın sürekli tekrarladığı için bir zaman sonra tolere edilemediğini söyledi.


İvana Sert konuyla ilgili "Sevgilin yakışıklı sen kıskanç... O zaman yakışıklı alma çirkin al" dedi ve "Bu kadar kafanı yorma kendini yıpratırsın" diye espri yaptı.

Sitene Ekle