BIST 9.682
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.425,21
HABER /  DÜNYA

Hapisten kaçan mahkum soğuk diye döndü

ABD'nin Kentucy eyaletindeki Lexington Hapishanesi'nden kaçan hükümlü Robert Vick, eksi 20 derece soğuğa dayanamayınca hapishaneye geri döndü

Abone ol

ABD'nin Kentucy eyaletindeki Lexington Hapishanesi'nden kaçan hükümlü Robert Vick, eksi 20 derece soğuğa dayanamayınca bir gün sonra polisi arayıp hapishaneye geri götürülmesini istedi.

Kentucy'deki hapishaneden kaçan firari Robert Vick, üstündeki tişört ve ceketle, Herkül ismi verilen ve eksi 20 dereceyi gören soğukta donma korkusuyla bir motele sığındı. Kendisine sıcak çikolata ikram eden motel çalışanından polisi aramasını isteyen Vick, kendi rızasıyla hapishaneye geri götürülmesini talep etti.

Lexington Polis Sözcüsü Sherelle Roberts'ın verdiği bilgiye göre, biri hırsızlık olmak üzer iki ayrı suçtan 11 yıl hüküm giyen 42 yaşındaki Vick, polisten kendini tutuklaması ve soğuk havadan kurtarması talebinde bulundu.

Pazar günü kaçtığı hapishaneye bir gün sonra kendi isteğiyle dönmek için teslim olan Vick, işlemleri tamamlandıktan sonra Blackbum Islahevi'ne gönderildi.