BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
MEDYA

Hanife'yi şoke eden evlilik teklifi

Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal’la programına, damat adayı Muhammed’in, Hanife’ye evlilik teklifi etmesi damgasını vurdu.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la programına Muhammed’in, Hanife’ye evlilik teklifi etmesi damga vurdu. Orta bir noktada buluşamayan Hanife ve Serkan, dün yeniden canlı yayındaydılar. Hanife, Serkan için, "Aramıyor, sormuyor. Şimdi 'telefon numarasını vermiyor' diyecek, isteyen bulur. Ben böyle düşünüyorum. Çok isteksizmiş gibi geliyor bana” ifadelerini kullandı. Serkan ise “Gözlerinin içine bakıyorum, hala hissetmiyor musun?” karşılığını verdi.

Muhammed: Evlen benimle Hanife

"Hanife seninle çok güzel günlerimiz oldu" diyen Muhammed’e, Hanife de katıldı; Muhammed beni hep aradı, hep sordu, zor günlerimde yanımda oldu.

"Bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum" diyen Muhammed’e Hanife; “Ne söyleyeceksin? Serkan’ın bir hatasını mı gördün?” dedi. Bunun sadece kendisi ile ilgili olduğunu söyleyen Muhammed, "Evlen benimle” dedi. Bu sözler üzerine  Zuhal Topal ve Hanife büyük şok yaşadı. İşte Zuhal Topal'la programında dün yaşananlar...

Sitene Ekle
Etiketler