Hangi bakan hangi takımı tutuyor?
Geçen yıl 12 haziran'da yapılan genel seçimlerin ardından 5 temmuz'da göreve başlayan türkiye cumhuriyeti'nin 61'inci hükümetini oluşturan bakanlar kurulu'nda da 60'ıncı hükümette olduğu gibi yine ''galatasaraylılar'' çoğunlukta.
Geçen yıl 12 Haziran'da yapılan genel seçimlerin ardından 5 Temmuz'da göreve başlayan Türkiye Cumhuriyeti'nin 61'inci hükümetini oluşturan Bakanlar Kurulu'nda da 60'ıncı hükümette olduğu gibi yine ''Galatasaraylılar'' çoğunlukta.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Galatasaraylı olduğu Bakanlar Kurulu'nda,
Başbakan Erdoğan ile birlikte Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ise Fenerbahçeli.