BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Hamilelikte 10 soru çözüm

Hamilelikte 10 soru çözüm

Büyük bir sevinç yaşamanıza neden olan hamilelik haberi, birtakım rahatsızlıkları ve endişeleri de beraberinde getirir. bebeğim ve biz dergisi bu süreci rahat geçirmeniz ve endişelerden kurtulmanız için yapmanız gerekenleri sıraladı

Hamilelikte 10 soru çözüm

Büyük bir sevinç yaşamanıza neden olan hamilelik haberi, birtakım rahatsızlıkları ve endişeleri de beraberinde getirir. Bebeğim ve Biz dergisi bu süreci rahat geçirmeniz ve endişelerden kurtulmanız için yapmanız gerekenleri sıraladı

Hamilelikte 10 soru çözüm

Bir canlıyı içinizde büyütmek ve onu dünyaya getirmek mucizevi bir olgudur. Doğum, doğanın kadınlara bir hediyesidir. Bu süreç anne adayları için unutulmayacak hatıralara ve yepyeni bir hayata açılan kapıdır. Bazı anne adayları, salgılanan hormonlar nedeniyle hamileliklerinde kimi zaman mutlu dönemler geçirirken, kimi zaman da birtakım sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirler.

Hamilelikte 10 soru çözüm

Bu süreçte anne adaylarının yaşayabileceği sorunları ve çözüm önerilerini İstanbul Cerrahi Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları-Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serdar Koç, Bebeğim ve Biz dergisinden Aytülike Keskin’e anlattı.

Hamilelikte 10 soru çözüm

1- BAŞ AĞRISI VE ATEŞ
Normal düzeyde asetaminofen içeren ilaçlarla yetinmelisiniz. Bununla beraber ibuprofen ve naproksen etken maddeleriyle üretilen her türlü ‘antienflamatuar’dan uzak durmalısınız. Çünkü bunlar, bebeğinizde kalp problemlerine sebebiyet verebilir ya da özellikle hamileliğinizin üçüncü üç aylık döneminde amniyotik sıvının azalmasına neden olabilir.