BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Hamile kadının iç çamaşırından çıkan şey

ADANA'da kapıları kırıp hırsızlık yapmaya çalıştıkları iddiasıyla 4 kadın, suçüstü yakalandı. Kapı kilitlerini açmak için kullandıkları keski olarak adlandırılan plastik malzeme şüphelilerden 9 aylık hamile Nazan Y.'nin (26) külotunun içinden çıktı.

ADANA'da kapıları kırıp hırsızlık yapmaya çalışan 4 kadın, suçüstü yakalandı. Kapı kilitlerini açmak için kullandıkları keski olarak adlandırılan plastik malzeme şüphelilerden 9 aylık hamile Nazan Yılmaz'ın (26) külotunun içinden çıktı.

Merkez Yüreğir İlçesi Haydaroğlu Mahallesi'ndeki bir apartmana 4 kadının girdiğini gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, 9 aylık hamile Nazan Yılmaz, Sibel Yılmaz (27), Dilek Yılmaz (39) ile Çakırkız Taş'ı (30) apartmandan çıkarken yakaladı. Polis merkezine götürülen kadınlardan Nazan Yılmaz'ın iç çamaşırından kapı kilitlerini kırmak için kullandıkları keski adı verilen plastikten özel yapılmış olan malzeme çıktı.

Hırsızlık suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan ve Osmaniye'den geldikleri belirlenen kadınların evden çaldıkları şampuan ve kozmetik ürünleri ele geçirildi. Hırsızlık zanlısı kadınlar gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Suçlamayı kabul etmeyen kadınlar, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Sitene Ekle