BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,89
ALTIN 2.432,50
GÜNCEL

Hamile eşine işkenceyle fuhuş yaptırdı

Adana'da gebe eşine fuhuş yaptıran bir şahıs ile kardeşi ve babası gözaltına alındı.

Adana polisi, eşine hamileyken işkenceyle fuhuş yaptırdığı ileri sürülen kocayla birlikte kardeşini ve babasını gözaltına aldı.


Olay, Sarıçam ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 21 Ekim 2015 de eşi Asiye Ç. (24)'ye fuhuş yaptırmaktan cezaevine giren Mehmet Ç. (27)'nin Asiye Ç.'nin şikayetinden vazgeçmesi üzerine şubat ayında cezaevinden çıktığı ve eşi ile birlikte 15 yaşında yurtta kalan Y.B.K.'ya da zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı.
Ahlak polisi, ihbar üzerine Mehmet Ç.'yi takibe başladı. Yapılan takip sonucu Mehmet Ç.'nin eşine, kardeşi Yakup Ç. (29)'nin ise yurtta kalan sevgilisi Y.B.K.'ya fuhuş yaptırdığını tespit etti. Polis, araştırmayı derinleştirdiğinde hurdacılık yapan babaları Ekrem Ç. (52)'nin de Rabia Ç. (29) isimli bir kadına fuhuş yaptırdığını belirledi.
Yapılan tespitlerin ardından polis, operasyon için savcılıktan izin aldıktan sonra müşteri kılığına girerek Yakup Ç.'yi arayıp fuhuş amaçlı iki kadın istedi. 200 lira para karşılığında anlaşan polis, Yakup Ç.'nin verdiği adrese gitti. Eve giren polis daha önce seri numarası alınmış paraları kadınlara verdikten sonra polis olduğunu söyleyip iki kardeşi daha sonra da babalarını gözaltına aldı.

Sitene Ekle
Etiketler