BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.413,65
MEDYA

Hakan: Muhafız 2'nci sezon tanıtımı yayınlandı

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız (The Protector) 2'nci sezon ilk tanıtımı yayınlandı.

Hakan: Muhafız (The Protector) 2'nci sezon ilk tanıtımı paylaşıldı. Netflix, yayınladığı 2'nci sezon ilk fragmanında sürpriz bir oyuncuyu da müjdeliyor.

Netflix, Hakan: Muhafız 2. sezon için ilk fragmanı yayınladı. İlk sezondan bazı sahnelerle hazırlanan kolaj fragmanda yeni sezondan sahneler de yer alıyor. Ancak hepsinden de önemlisi yeni bir aktörün kadroya dahil olduğunu müjdeliyor. Yeni sezonda Cüneyt Arkın dizide boy göstermeye hazırlanıyor. Fragmanda Zeynep karakteriyle konuştuğu görünen Arkın’ın hangi rolde yer alacağı şimdilik net değil. Ancak ilk sezonda Zeynep’in babasını kaybetmesinin ardından açılan “yol gösterici karakter” boşluğunu dolduracak gibi bir izlenim yaratılmış. “Sadık Olanlar”dan olan Arkın’ın dizideki varlığı ise ne kadar kalıcı şimdilik bilinmiyor.

Fragmanın sonundaki ilginç sahnelerden biri ise Leyla’nın uyanışı. Leyla’yı ölümsüzün kanıyla canlandırmaya çalışan Hakan, ilk sezonun sonunda tüm ölümsüzlerin uyanışıyla zorlayıcı bir durumla başbaşa kalmıştı. Leyla’nın fragmanda ise ellerinin bağlı olduğu görünüyor. Uyandığında hala bir insan olup olmayacağı sorusu ise şimdilik net bir yanıta sahip değil. Faysal Erdem’in ise aşık olduğu kadın olan Rüya’yı uyandırma çabası sezon finalinde başarıyla sonuçlanmıştı. Fragman ikiliyle ilgili pek ipucu vermiyor. Dizinin sonunda Rüya ve Faysal oradan kaçmıştı. İkiliyi diğer ölümsüzlerin de pek sevmediği düşünülünce yeni sezon beklenmedik iş birliklerini beraberinde getirebilir gibi görünüyor. Hakan: Muhafız 2. sezon için ne yazık ki net bir tarih paylaşmıyor.

Sitene Ekle