BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabı üzerinden eşi Gizem Hatipoğlu ile paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma ateş püskürdü.

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Hakan Hatipoğlu sosyal medya hesabı üzerinden eşi Gizem Hatipoğlu ile paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma ateş püskürdü. Hatipoğlu eşi ile çıktığı Dubai tatilinden bu fotoğrafı "Günaydın" notu ile paylaştı. Bir takipçisi gönderiye "Bol keseden çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar" şeklinde yorum yazdı. Hatipoğlu yorumu yazan takipçisine "Ulan her şeyde gözünüz var. Sana göre bol keseden harcamadan. Gel bir de bana sor. Ne kadar kalbiniz kirlenmiş be ayıptır. Sizler yüzünden bu ülkede iyi insan olunmaz!" yanıtını verdi. Bu yanıtın ardından takipçileri Hakan Hatipoğlu’na destek verdi. Bir süre sonra 'Bol keseden çaba harcamadan kazanılan ve harcanan paralar' yorumu kaldırıldı.

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Hakan Hatipoğlu, Gizem Akın, Hakan Hatipoğlu-Gizem Akın çifti, aşk hikayeleri, nasıl evlendiler; Varmısın Yokmusun yarışması ile tanıdığımız Survivor yarışması ile ekranlarda görmeye alıştığımız Hakan Hatipoğlu-Gizem Akın çiftinin romantik aşk hikayesi. “Var mısın Yok musun”da altı ay boyunca yan yanaydılar. Bu süreçte aralarında sağlam bir dostluk kuruldu. Ayrılık zamanı gelip çattığında ise durumda bir gariplik olduğunu fark ettiler. Olması gerekenden çok daha üzgündüler. Bu üzüntünün tek nedeni yarışmanın bitmesi olamazdı. O günleri hatırlayıp da “Bu kadar üzülmem normal değildi, sebebi Gizem’in yanından ayrılacak olmammış, o an anladım” derken Hakan’ın hâlâ gözleri parlıyor. Çift, ilişkilerinin başlamasından kısa süre sonra gelen “Survivor” teklifine de birlikte yine macera dolu bir yola çıkacakları için “evet” demiş. Hakan’ın kameraların çekmediği bir anda tamamen spontane gelişen “evlenme teklifi”yle de hayatlarını birleştirmeye karar vermişler.

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Sosyal paylaşım sitelerinde binlerce fanı bulunan Hatipoğlu ve Akın, bu ilgiden çok memnun. “Genç kesim bizi kendine örnek alıyor, Gizem’in tarzını ve benim yaptıklarımı çok yakından takip ediyorlar. Bu da ister istemez omuzlarımıza bir sorumluluk yüklüyor. Bunun için, attığımız her adıma, yaptıklarımıza dikkat ediyoruz” diyor. Birlikte yapmaktan en çok zevk aldıkları şeyse tatil... Akın, ortak zevkleri sorulunca şu yanıtı veriyor: “ıkimiz de tatil yapmaya bayılıyoruz, çünkü yaz mevsimini seviyoruz. Ayrıca bizi yakından takip edenler bilirler, fotoğraf çekmekten vazgeçemeyiz. Hakan’la bu konuda çok iyi anlaşıyoruz. Genelde erkekler pek sevmez ama ben bu konuda şanslıyım. Asansörde sekizinci kata çıkana kadar sekiz kare fotoğraf çekiyoruz, diyebilirim. Çocuklarımıza göstereceğimiz zengin bir arşivimiz var.”

Hakan Hatipoğlu'nu sosyal medyada çıldırttılar

Yarışmadan önce Gizem’e “Ne olursa olsun son ikiye senin kutunla gideceğim” demiştim ve büyük ödül de onun kutusundaydı. Bu bile bizim hikayemizde bir işaretti benim için” diyor Hakan Hatipoğlu. Katıldığı yarışmalardan sonra ekrandan kopmayan ve televizyonda kariyer yapmayı seçen Hatipoğlu, şimdilerde Survivor All star için hazırlanıyor Bilgi Üniversitesi’nden mezun olan Akın da aynı şekilde içine sinecek bir proje olduğunda şansını televizyonda denemek niyetinde...