BIST 10.276
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.406,45
MEDYA

Hakan Akkaya'dan Nil Karataş'a şok tepki!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 19 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya, Nil Karataş'ı en tehlikeli yarışmacı ilan etti.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 19 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya, Nil Karataş'ın bütün oyunlarını patlatacağını söyledi ve Nil'in fotoğraflarını ekrana yansıttı.


Nil'in normalde daha modern ve sade olduğunu ama yarışmada assolist olduğunu söyledi. Hakan Akkaya, Nil'e "Sen aslında sadesin ama burada karmaşık olduğun için mi kargaşa yaratıyorsun?" dedi. Hakan Akkaya daha sonra Nil'in saçlarına "Korkunç" dedi ve "Emin ol NASA seni şu an görüyor ve adlandıramıyor" ifadelerini kullandı.


Nil Karataş sürekli saçlarının beğenilmemesinden dolayı mutsuz olduğunu söyledi. İvana Sert ise Nil'in vatka kullanarak boynunu uzattığını söyledi ve belini ortaya çıkarması için ceketinin düğmesinin yerini değiştirmesi gerektiğini belirtti.


Neslihan Yargıcı assolist işini anlamadığını söyleyince Hakan Akkaya "Bir yerde oynuyor" dedi. Nil "Ben hiç oynayamam" deyince Hakan Akkaya "Sen az değilsin" dedi ve Nil'in yarışmacılar içindeki en büyük tehlike olduğunu söyledi.

Sitene Ekle