Hadise'nin Bodrum macerası kısa sürdü
Hadise,büyük paralar yatırdığı mekanından ceketini alıp çıktı.Rakibi Hande Yener gibi plaj işletmeciliğine soyunan Hadise, iş ortaklarıyla arası açılınca Bodrum'u terk etti.
Hadise,varını yoğunu yatırdığı mekanından ceketini alıp çıktı.Rakibi Hande Yener gibi plaj işletmeciliğine soyunan Hadise, iş ortaklarıyla arası açılınca Bodrum'u terk etti.
Gözde tatil beldesi Bodrum Tilkicik Koyu'nda işletme ortağı olarak 'La Plaj' adlı bir mekân açan Hadise'nin ortakları ile arası bozuldu. Geçtiğimiz yıl mekânda konser veren bu yıl da iki kez mekânı ziyaret eden Hadise'nin işletmeyle bağları tamamen koptu.
Geçtiğimiz yıl mekânda konser veren bu yıl da iki kez mekânı ziyaret eden Hadise'nin işletmeyle bağları tamamen koptu.
Menajerliğini de üstlenen ablası Hülya Açıkgöz ile mekâna büyük yatırım yapan Hadise'nin ayrılığına ortaklarına verdiği sözleri tutmamasının neden olduğu ileri sürülüyor.