BIST 11.174
DOLAR 42,55
EURO 49,62
ALTIN 5.759,49

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz'ün arası tam düzeldi derken gelen açıklamalar kafaları karıştırdı.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı - Resim: 1

Hadise’nin menajerliğini uzun yıllardır ablası Hülya Açıkgöz (solda) üstleniyordu. Ancak, iki kardeş geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı. Ünlü şarkıcı, ablası Hülya Açıkgöz'ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti. Hatta Kardeşler, "hadise.com" adlı site üzerinden de davalık olmuştu.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı - Resim: 2

Önceki gün Hülya Açıkgöz kendisine gelen, "Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi" sorusuna Hülya Açıkgöz, kafa karıştıram bir cevap verdi.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı - Resim: 3

Açıkgöz, “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim" dedi.

Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'den tehdit gibi açıklamalar ağızlar açık kaldı - Resim: 4

Hadise son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla konuşuluyor. Çiftin gelecek yıl evleneceği iddia edildi.