BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05

Haber

GÜNCEL MSB duyurdu: Türkiye'den hava harekatı! Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde gerçekleştirilen hava harekatında sözde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 25 hedefin imha edildiğini açıkladı. Hava harekatında azami oranda yerli ve milli...
GÜNCEL Sinpaş GYO ve Ariş Pırlanta'nın vergi ödemediği ortaya çıktı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) en fazla borcu olan 5 belediyeyi açıklamasının ardından kamuya borcu olan şirketler merak konusu oldu. Tartışmalar devam ederken Sinpaş GYO ve Ariş Pırlanta'nın...
Galatasaray Copa America'da parlayan Richard Rios için G.Saray kesenin ağzını açtı Galatasaray'ın Copa America'da Kolombiya forması ile adından söz ettiren ve Palmeiras'ta oynayan Richard Rios için teklif yaptığı öne sürüldü.
DÜNYA Trump'ı merminin mi yoksa metal parçasının mı yaraladığı tartışılıyor Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın suikast girişimi esnasında sağ kulağından yaralanmasına merminin mi yoksa metal parçasının mı neden olduğu tartışılmaya başlandı.
EKONOMİ Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor Bakan Yumaklı, 2 milyar 211 milyon 646 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.
GÜNCEL Bingöl'deki deprem sonrası Naci Görür'den korkutan uyarı! Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.
GÜNCEL Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail güçlerinin TRT ekibine saldırısına tepki Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin saldırısı nedeniyle TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Cesur ve onurlu gazeteciler, Filistin'de yaşanan zulmü tüm dünyaya duyurmaya kararlılıkla devam edecek, Bakanlığımız bu mücadelede...
DÜNYA İran'da sıcaklar nedeniyle tüm kamu kurumları tatil edildi İran'da aşırı sıcaklar nedeniyle yarın ülke genelinde tüm kamu kurumlarının saat 10.00'dan sonra tatil edilmesi kararı alındı.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize'ye muhteşem bir cami inşa edeceğiz Memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kent merkezine büyük bir cami inşa etmeyi planladıklarını belirtti.
GÜNCEL KKTC tarihinde keşfedilen en zengin su kaynağına ulaşıldı KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu, ülke tarihinde keşfedilen en zengin su kaynağına ulaşıldığını açıklayarak, "Kendi imkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz sondaj sonucu saatte 80 tona kadar çıkabilecek su kaynağına kavuştuk"...
DÜNYA Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu ağırladı ABD Senatosu'nda konuşurken defalarca alkışlanan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump tarafından ağırlandı.
DÜNYA Türkiye düşmanı Cem Özdemir: Döner Alman yemeğidir Türkiye'ye düşmanlığı ile bilinen Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir, döner kebabın bir Alman yemeği olduğunu savundu.
GÜNCEL Prof. Dr. Okan Tüysüz'den büyük deprem uyarısı: Dört kent tehlikede Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz Kuzey Anadolu fayına dikkat çekerek, büyük deprem yaşanması muhtemel kentleri de sıraladı.
Trabzonspor Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Bordo-mavili takım Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Savic'e sezonluk verilecek ücreti ve sözleşme açıkladı.
POLİTİKA '20-25 sene sonra askere gönderecek genç bulamayacağız' Türkiye'de doğurganlık oranının nüfusun kendini yenileyemeyecek kritik seviyeye düştüğünü belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu gidişatla 25 senelik bir süreçten sonra askere gidecek genç bulunamayacağını...
GÜNCEL AFAD duyurdu: Peş peşe depremler! AFAD'ın açıklamasına göre önce Bingöl'de 4,2 şiddetinde, sonrasında ise Ege Denizi'nde 4,5 şiddetinde peş peşe iki deprem meydana geldi.
SPOR Fenerbahçe'de ayrılık! Umut Nayir transferi açıklandı Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, Umut Nayir'in Konyaspor'a transfer olduğunu açıkladı.
DÜNYA İsrail güçlerinin TRT ekibine saldırısına CHP'den tepki CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail güçlerinin Kudüs'te TRT ekibine yönelik saldırısını lanetleyerek, kameraman Ömer Avvad'a geçmiş olsun dileklerini iletti ve İsrail'in basın mensuplarına yönelik saldırılarına son vermesi gerektiğini...
EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek'ten vergi mesajı Bakan Mehmet Şimşek, Brezilya'da düzenlenen G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'nda küresel ekonomi, vergi politikaları ile İstikrar ve Reform Programı'na ilişkin değerlendirmelerde bulunduğunu bildirdi.
EKONOMİ Altının kilogram fiyatı geriledi! Ne kadar oldu? Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 553 bin 500 liraya geriledi.