BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
DÜNYA

Güzel manken sokakta çıplak yürüdü ama…

İngiltere'nin en çok satan gazetelerinden Daily Mail ilginç bir projeye imza attı. Aşırı dar pantolonlar ve taytların insanların dikkatini çekip çekmediğini ölçmek için çıplak bir modeli sokağa çıkardı.

İngiltere'nin en çok satan gazetelerinden Daily Mail'in internet sitesi, ilginç bir projeye imza attı ve Türkiye'de de bir hayli yaygın olan aşırı dar pantolonlar ve taytların insanların dikkatini çekip çekmediğini ölçmek için aslında çıplak olan bir modeli sokağa çıkardı.

Vücut boyama sanatçısı Sarah Attwell, model Kelly Klein’ın belden aşağısını dar pantolon giymiş izlenimi uyandıran bir şekilde boyadı.

Bu işlem yaklaşık 2 saat sürdü. Attwell, Klein’ın belden aşağısını gerçek bir kot pantolon giymiş gibi yansıtan bir şekilde boyadı.

Projede amaç ise Londra sokaklarında gezen Klein’in çevredeki insanlar tarafından fark edilip edilmeyeceğini ölçmek… Peki çıplak modele kaç kişi baktı dersiniz?

Videodan anlaşıldığı kadarıyla çok sayıda Londralı, Klein’ın yanından geçip gitti. Sadece 12 kişi ise bu sıradışı kıyafeti fark ederek dönüp baktı.

Sitene Ekle