BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,53
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (2)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>AK Parti, Meclis Başkanı adayını belirledi<br/>Ankara - Başbakan Yardımcısı Bekir B...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

AK Parti, Meclis Başkanı adayını belirledi
Ankara - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’nin Meclis Başkanı adayını açıkladı. Bozdağ, partisinin TBMM Başkanlığı için tek adayının mevcut Başkan Cemil Çiçek olduğunu söyledi.

Porsche’sine LPG taktıran bilge
Muğla - Marmaris’te otel işleten Ayhan Tevkur, akaryakıt fiyatlarının gittikçe artması ve aylık yakıt maliyetinin yaklaşık bin TL’ye ulaşması nedeniyle lüks aracı Porsche’ye LPG yakıt sistemi taktırdı.

Bakan’dan ’zam yok’ müjdesi
Ankara - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Temmuz’da doğalgaza zam yok. Ekime kadar da elektriğe zam öngörülmüyor” dedi.

Matador ölümden döndü
Lima - Peru’da boğa güreşi sırasında yere düşen matador, boğanın boynuz darbeleriyle ağır şekilde yaralandı.

Danıştay’da aday çıkmadı
Ankara - Danıştay’da başkanlık seçimi, aday çıkmayınca haftaya ertelendi.

’Gezi’de’ 13 tutuklama daha
Ankara - Ankara’da Gezi Parkı eylemlerinde gözaltına alınan 23 kişiden 13’ü daha tutuklandı.

Yol verme kavgası kamerada
İstanbul - Bahçelievler’de iki grup arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga, amatör kameraya saniye saniye yansıdı.

Jokeysiz at birinci oldu
Washington - ABD’de düzenlenen at yarışlarında ilginç bir olay yaşandı. Yarışın startında jokeyinin üzerinden düştüğü at, kendi başına yarışı birinci bitirdi. Downtown Hottie adlı at, bu başarısına rağmen, jokeyini düşürdüğü için hakem tarafından diskalifiye edildi.
(İHA)