BIST 9.999
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.439,32
HABER /  DÜNYA

GÜNÜN ÖNEMLİ GELİŞMELERİ (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>TAKSİM’E ÇIKMAK İSTEYEN GRUBA MÜDAHALE<br/>İSTANBUL - Beşiktaş’ta, 1 Mayıs kutlamal...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

TAKSİM’E ÇIKMAK İSTEYEN GRUBA MÜDAHALE
İSTANBUL - Beşiktaş’ta, 1 Mayıs kutlamaları için Taksim’e çıkmak isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahale sırasında gruptan atılan taşlar, 2 gazeteciyi yaraladı.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Taksim Meydanı ise polis ve güvercinlere kaldı.
Öte yandan, otelinden güvenlik gerekçesiyle erken ayrılan otobüsünü kaçıran bir İngiliz turist, korkudan gözyaşlarına boğuldu.
Metro, metrobüs, şehir hatları ve İDO iç hat seferlerinin yapılmadığı, bazı yolların da trafiğe kapatıldığı İstanbul’da, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

ANKARA’DA FECİ KAZA: 4 ÖLÜ, 1 YARALI
ANKARA - Ankara’da bir otomobil refüje çarptıktan sonra takla attı. Feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

FİDAN’I İFADEYE ÇAĞIRAN SAVCI NEREYE GÖNDERİLDİ?
ANKARA - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yaz kararnamesi yayımlandı, bin 923 adli, 148 idari idari hakim ve savcının görev yerleri değişti. MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Bilal Bayraktar, Beykoz Cumhuriyet Savcılığına getirildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE İLK FİNALİST BELLİ OLDU
MADRİD - Şampiyonlar Ligi’nde ilk finalist belli oldu. Borussia Dortmund, evinde 4-1 yendiği Real Madrid’e 2-0 yenilmesine rağmen adını finale yazdırdı.
(İHA)