BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 5 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 5 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 5 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

Eskişehir'de üniversite saldırısı: 4 öğretim görevlisi öldürüldü: ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi'nden Araştırma görevlisi Volkan Bayar üniversiteyi bastı ve 4 meslektaşını öldürdü.

S 400'LER TEMMUZ'DA GELİYOR: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Rusya'dan satın alınan S-400 füze savunma sisteminin ilk bataryalarının temmuzda teslim edileceğini açıkladı.

KIRMIZI LİSTEDEKİ PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ: Tunceli'nin Pülümür ilçesinde çatışma çıktı çatışmada 7 PKK'lı öldürüldü. İçişleri Bakanlığı öldürülen teröristlerden birinin kırmızı listede aranan PKK'nın Amnoslar sorumlusu Medeni Sayılgan olduğunu açıkladı.

DİYARBAKIR'DA PETROL BULUNDU: Diyarbakır'da petrol yatağı bulundu. Avustralya merkezli Trans Atlantic Exploration Mediterranean International, bir adet petrol işletme ruhsatı için başvuruda bulundu.

TÜRKİYE'DEN 234 BİN 584 KİŞİ ETKİLENDİ: Milyonlarca insanın Facebook'taki kişisel verilerinin sızmasıyla ilgili dünyayı sarsan skandaldan Türkiye'de de 234 bin 584 kullanıcının etkilendiği ortaya çıktı.

Sitene Ekle
Etiketler