BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 29 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 29 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 29 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

MİT'TEN SINIR ÖTESİ OPERASYONU: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Balkan ayağına ağır darbe indirerek, örgütün 6 üst düzey elemanını Türkiye'ye getirdi.

DİYARBAKIR'DA HAİN SALDIRI: Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde, zırhlı askeri araca PKK’lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 askerin hafif yaralandığı bildirildi.

ÇİFTLİK BANK CEOSU MEHMET AYDIN YURT DIŞINA BÖYLE KAÇTI: Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın, Uruguay'a kaçmış, yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Aydın'ın yurt dışına kaçışı ile ilgili fotoğraf ortayı çıktı.

YPG/PKK'NIN ÖZEL KUVVETLER ÜSSÜ İFŞA OLDU: Afrin ilçe merkezinde terör örgütü YPG/PKK'nın sözde özel kuvvetleri HAT'ın eğitim, toplanma ve barınma yeri olarak kullandığı bir üssü daha ortaya çıkarıldı.

BOLU BEYAZA BÜRÜNDÜ: İstanbul başta olmak üzere yurdun genelini soğuk ve yağışlı bir hava etkisi altına aldı. Bolu'nun Gerede ilçesi ise beyaza büründü. Kar kalınlığı 5 santimetreyi geçti.

Sitene Ekle
Etiketler