BIST 9.793
DOLAR 32,49
EURO 34,93
ALTIN 2.431,92
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 25 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 25 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 25 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

DENİZLİ'DE FECİ KAZA: Denizli'nin Tavas ilçesinde, otomobilin yol kenarındaki su birikintisine devrilmesi sonucu 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

ERDOĞAN: METAL YORGUNLUĞU BİTTİ: Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık metal yorgunluğu yok, Afrin'le beraber şimdi diriliş hareketi yeniden başladı" ifadelerini kullandı.

110 ÖSO ASKERİNİN TOPLU MEZARI ORTAYA ÇIKTI:  Afrin'e bağlı Ayn Dakna köyünde iki yıl önce YPG/PKK tarafından öldürülen 110 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askerinin toplu mezarı ortaya çıkarıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN UÇAĞINA HAVA MUHALEFETİ:  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak, hava muhalefeti nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanına inemedi. Birkaç kez denemesine rağmen inemeyen uçak, Samsun’a geri dönerek Samsun-Çarşamba Havalimanına iniş yaptı. 

İSTANBUL KARANLIĞA BÜRÜNDÜ: WWF-Türkiye'nin dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği 'Dünya Saati' etkinliğinin bu yılki kampanyası kapsamında bir saatliğine İstanbul'un tarihi yerlerinde ışıklar kapatıldı. 

Sitene Ekle
Etiketler