BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 19 Nisan 2018 haberleri

Bugün yani 19 Nisan 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 19 Nisan 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

ERDOĞAN'IN OY ORANI: YÜZDE 55.6: AK Parti Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, en son seçim anketini canlı yayında açıkladı. Ünal, ankette cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın oyunun yüzde 55.6 gözüktüğünü söyledi.

AKŞENER İYİ PARTİ SEÇİME GİRİYOR: İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin erken seçime girip, girmeyeceğiyle ilgili tartışmalara ilişkin, "İYİ Parti, 10 Haziran itibarıyla 6 ayını doldurarak, seçime girmeye hak kazanmış siyasi partidir" dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ADAYLIK AÇIKLAMASI: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında, "Parti Meclisimizi toplayacağız adayımızı belirleyeceğiz" dedi. CHP lideri, gazetecilerin seçim ittifakına ilişkin sorusuna ise, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız" yanıtını verdi.

BAYDEMİR VE IRMAK'IN VEKİLLİKLERİ DÜŞÜRÜLDÜ: HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir ve HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak'ın milletvekilliği düşürüldü. Böylelikle HDP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 48'e düşmüş oldu.

YUNANİSTAN'DAN SKANDAL KARAR: Yunanistan Danıştayı 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yunanistan'a kaçan 8 firari FETÖ'cü askerden birini serbest bırakma kararı aldı.

Sitene Ekle
Etiketler