BIST 10.471
DOLAR 32,83
EURO 35,23
ALTIN 2.447,08

Günün çarpıcı kareleri

Günün çarpıcı kareleri

Hayvanlar aleminin picasso'suçizdiği yelkenli gemi ile şimdiden hayvanlar aleminin picasso'su olmaya aday. çin'in shandong vilayetinde ki okyanus dünyasında xiao qiang isimli beyaz balinanın eğiticisi zhang yong'un yardımıyla çizdiği resimler görenleri hayrete düşürüyor.

Günün çarpıcı kareleri

Hayvanlar Aleminin Picasso'suÇizdiği yelkenli gemi ile şimdiden hayvanlar aleminin Picasso'su olmaya aday. Çin'in Shandong vilayetinde ki Okyanus Dünyasında Xiao Qiang isimli beyaz balinanın eğiticisi Zhang Yong'un yardımıyla çizdiği resimler görenleri hayrete düşürüyor.

Günün çarpıcı kareleri

Avrupa'da Volkan Krizi Sürüyorİzlanda'daki Eyfyallayöküll buzulundaki yanardağın püskürttüğü kül bulutu nedeniyle dün Avrupa genelindeki her 3 uçuştan 2'si iptal edilirken, kül bulutları nedeniyle hava koşullarının giderek kötüleşebileceğinden ve uçuşların daha da kısıtlanmasından endişe ediliyor.Orta ve Kuzey Avrupa'da hava trafiği felç durumda ve yüzbinlerce yolcu perişan. Günlük zarar, 200 milyon dolardan fazla. Avrupa, 11 Eylül'den bu yana en büyük uçuş kriziyle karşı karşıya.

Günün çarpıcı kareleri

2100 Metre Yükseklikte Nefesleri Kesen GösteriAvusturyalı maceraperest Paul Steiner 2100 metre yükseklikte nefesleri kesen bir gösteriye imza attı. Steiner Avusturya dağlarının üzerinde saatte 160 km hızla giden planörün Üzerinde bulunduğu kanattan kendisiyle arasında sadece birkaç santimetre olan diğer planöre geçiş yaptı. 47 yaşındaki gözü kara adam, "Pilot arkadaşlarımla 1 yıldan beri hazırlanıyorduk, inanılmaz bir tecrübeydi, kimse daha önce böyle bir çılgınlığı denemedi." dedi.

Günün çarpıcı kareleri

Bu Sevimli Sincap Burada Ne Yapıyor?ABD'nin Montana eyaletinde trafiğin yoğun olduğu yolda oluşan çukura düşen sevimli sincap, trafikte seyredenlerin şaşkın bakışları arasında kurtarılmayı bekledi...