Güllü cinayetinde yeni görüntüler ortaya çıktı! Sultan Nur Ulu o anları anlattı
Ünlü sanatçı Güllü'nün Yalova'daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesine ilişkin dosyada yeni görüntüler gündeme geldi. Görüntülerde Tuğyan Ülkem Gülter'e sarıldığı görülen Sultan Nur Ulu, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sessizliğini bozdu.
Arabeskin efsane ismi Güllü'nün (Güllü Tut), 26 Eylül 2025'te Yalova'daki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.
Hazırlanan iddianamede kızı Tuğyan Ülkem Gülter hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilirken, dosyaya giren yeni görüntüler ve dijital deliller dikkat çekti.
SARILARAK AĞLAMIŞ!
Soruşturma dosyasına giren görüntülerde, Güllü'nün ölümünden birkaç gün sonra Tuğyan Ülkem Gülter'in yakın arkadaşı Sultan Nur Ulu'ya sarılarak ağladığı görüldü.
O GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN SESSİZLİĞİNİ BOZDU!
Daha önce verdiği ifadede Güllü'nün pencereden itildiğini gördüğünü ancak korktuğu için bunu söyleyemediğini öne süren Sultan Nur Ulu, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sessizliğini bozdu.
Sultan Nur Ulu, görüntülerde Tuğyan'a sarılmasının kendi isteğiyle olmadığını savundu. O an büyük korku yaşadığını belirten Ulu, "Yanınızda annesini pencereden atan birisi var. Ağlıyor, size sarılıyor. Böyle bir durumda 'Bana sarılma' diyebilir misiniz? Annesini öldürmüş birinin bana neler yapabileceğini düşündüm" ifadelerini kullandı.
"BEN BATARSAM SENİ DE SÜRÜKLERİM"
Ulu ayrıca daha önceki beyanlarında Gülter'in annesini pencereden ittiğini gördüğünü öne sürdü. Gülter'in kendisini "Ben batarsam seni de sürüklerim" sözleriyle tehdit ettiğini de iddia etti.
ARAMA GEÇMİŞİNDEN NELER ÇIKTI?
Dosyada gündeme gelen bir diğer başlık Tuğyan Ülkem Gülter'in internet arama geçmişi oldu. Metinde aktarılan bilirkişi raporlarına göre Gülter'in "Uyuşturucu saçtan ne zaman temizlenir?" ve "Kokain saçta ne zaman çıkar?" şeklinde aramalar yaptığı tespit edildi.
Dosyaya yansıyan aramalar bununla da sınırlı kalmadı. Gülter'in "çözülmemiş davalar", "seri katil davası" ve "Dedektif Oyunu" isimli kutu oyununu da araştırdığı tespit edildi.
GüllüSultan Nur Ulu