BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22

Göbek deliğinden karakter analizi!

Göbek deliğinden karakter analizi!

"Omphilomancy" adı verilen bir teoriye göre, bir insanın sadece göbek deliğine bakarak o insan hakkında birçok şeyi söylemek mümkün.

Göbek deliğinden karakter analizi!

"Omphilomancy" adı verilen bir teoriye göre, bir insanın sadece göbek deliğine bakarak o insan hakkında birçok şeyi söylemek mümkün. Kulağa şaşırtıcı geldiğini biliyoruz fakat göbek delikleri doğum anımızdan ölümümüze kadar bizimle birlikte ve hakkımızda çok fazla bilgi veriyorlar...

Göbek deliğinden karakter analizi!

Göbeğinizde bulunan bu küçük ya da büyük deliğin şekli ise göbek bağınız kesildikten sonra ne kadar hızlı bir şekilde iyileştiği ile alakalıdır ve ömrünüz boyunca sizinle kalmasının yanı sıra bir de kişiliğiniz ile ilgili bilgiler verebilir.

Göbek deliğinden karakter analizi!

Omphilomancy isimli teoriye göre insanların göbek deliklerinin şekline bakarak haklarında bilgiler vermek mümkün. Eğer Çin mitolojisine inanıyorsanız, göbek deliğiniz ileride kaç çocuk sahibi olacağınızı bile bilebilir. Alman psikolog Dr Gerhard Reibmann'a göre göbek deliğinizden ömrünüzün ne kadar uzun olacağını da anlamanız mümkün. Tabii ki bu fikri destekleyecek bilimsel bir araştırma henüz yapılmadı. Fakat mitolojiye inanıyorsanız, göbek deliğiniz sayesinde birçok şeyi öğrenmeniz mümkün..

Göbek deliğinden karakter analizi!

1. Dışarı pörtlemiş göbek deliği Dışarı doğru çıkmış bir göbek deliği sizin güçlü, dışa dönük ve iyimser bir yapıya sahip olduğunuzu gösterir. Bunların dışında inatçı olup, ilgi odağı olmayı ve her istediğinizi elde etmeyi seven bir karakteriniz vardır. Etrafınızdaki insanların duygu ve düşüncelerine çok önem verir, hatta o düşüncelerde sıkışıp kalırsınız, bu yüzden bazen bir ilişkiye başlamanız uzun sürer fakat başladığınız zaman uzun soluklu olurlar. Ortalama yaşam uzunluğu: 72 yıl