Girne'de batan geminin yeri tespit edildi! Kayıp 20 kişi nerede?
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne kenti açıklarında yolcu gemisinin alabora olması sonucu 8 kişi hayatını kaybetti. Kaybolan 20 kişinin bulunması için çalışmalar aralıksız sürerken son dakika bir gelişme yaşandı. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın açıklamasına göre gemi 550 metre derinlikte bulundu.
Girne'de batan geminin yeri tespit edildi. KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın açıklamasına göre gemi 550 metre derinlikte bulundu. Kayıp kişilerin geminin içinde sıkıştığı tahmin ediliyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Girne kenti açıklarında pazar günü yolcu gemisinin alabora olması sonucu kaybolan 20 kişinin aranmasına devam ediliyor. Girne açıklarında 1 uçak, 5 insansız hava aracı (İHA), 7 helikopter, 8 gemi ve 9 bot ile arama faaliyetleri sürdürülüyor. Faaliyetlere Türkiye'den gelen SAT komandoları ile Türk Deniz Kuvvetlerinin dalgıç ekipleri de katılıyor. Yerli ve milli imkanlarla yapılan ve bir kilometre derinliğe kadar arama kurtarma görevi icra eden TCG Işın gemisi de Girne açıklarında alabora olan geminin battığı alanda arama faaliyetlerini komuta ediyor.