BIST 10.188
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,25
HABER /  GÜNCEL

Genç kız internette tuzağa düşürüldü!

İnternetten tanışıp kandırdığı genç kıza cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2 kişi yakalandı.

Abone ol

Şanlıurfa'da bir sosyal paylaşım sitesinden tanıştıkları 15 yaşındaki kızı Şanlıurfa'ya getirtip 1 ay boyunca cinsel istismarda bulundukları iddia edilen 2 kişi yakalandı. Baskın sırasında evde olan 1 kişi de gözaltına alınırken, 15 yaşındaki kız koruma altına alındı.

İddiaya göre internetteki bir sosyal paylaşım sitesinde "Aycan" adını kullanıp kendisini kadın olarak tanıtan Kenan K. (30) bir süre önce Bursa'da yaşayan 15 yaşındaki K.K. adlı kızla tanışarak arkadaş oldu. Kenan K., otobüs bileti aldıkları kızı Şanlıurfa'ya gelmesi konusunda ikna etti. Kenan K., 1 ay önce Şanlıurfa'ya gelen kızı arkadaşı Yakup A.'nın evine götürdü. İddiaya göre iki arkadaş, 15 yaşındaki kızı alıkoyup cinsel istismarda bulundu.

KAYIP BAŞVURUSU ORTAYA ÇIKARDI

Kızın ailesinin kayıp başvurusu üzerine harekete geçen Bursa Polisi, kızın Şanlıurfa'da "Aycan" takma adını kullanan bir kişi ile görüştüğünü belirledi. Durumun Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bildirilmesi üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, "Aycan" takma adıyla internette kendisini kadın olarak tanıtan kişinin 30 yaşındaki Kenan K. olduğunu saptadı. Yapılan takipte Kenan K.'nın 15 yaşındaki K.K.'yı arkadaşı Yakup A.'nın Selahattin Eyyübi Mahallesi'ndeki evinde tuttuğunu tespit etti. Polis, akşam saatlerinde düzenledikleri operasyonla K.K.'yı kurtardı. Polis, Kenan K., Yakup A. ve evde bulunan Ali Coşkun Ü.'yü gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada polis, çok sayıda seks malzemesi ve kalem kamera buldu. 15 yaşındaki kız koruma altına alındı.

Gözaltına alınan Kenan K. ve Yakup A.'nın 15 yaşındaki kıza tecavüz etmediklerini, kızla isteyerek ilişkiye girdiklerini söyledikleri öne sürüldü.