BIST 11.207
DOLAR 42,60
EURO 49,65
ALTIN 5.751,34

Genç avukat feci şekilde can verdi

Genç avukat feci şekilde can verdi

HATAY'da virajı alamayan 26 yaşındaki Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır'ın yönetimindeki otomobil, karşı şeride geçerek bir başka otomobille çarpıştı.

Genç avukat feci şekilde can verdi - Resim: 1

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde virajı alamayan 26 yaşındaki Avukat Çiğdem Akkoyun Yıldır'ın yönetimindeki otomobil, karşı şeride geçerek bir başka otomobille çarpıştı.

Genç avukat feci şekilde can verdi - Resim: 2

Otomobilin ikiye bölündüğü kazada genç avukat başının kopması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Genç avukat feci şekilde can verdi - Resim: 3

Kaza, saat 10.00 sıralarında E 91 Karayolu üzeri Liman B Kapısı yakınında bulunan ve halk tarafından 'Ölüm virajı' olarak adlandırılan noktada meydana geldi. İskenderun'dan Dörtyol istikametine gitmekte olan Çiğdem Akkoyun Yıldır yönetimindeki 31 KHH 84 özel otomobil, iddiaya göre Liman B Kapısı yakınındaki virajı alamayınca, hızla karşı şeride geçti.

Genç avukat feci şekilde can verdi - Resim: 4

OTOMOBİL İKİYE BÖLÜNDÜ

Karşı yönden gelen Mustafa Ay'ın yönetimindeki 80 GB 210 plakalı otomobile çarpan araç ikiye bölünerek bir parçası yaklaşık 200 metre ileriye fırladı. Korkunç kazada Çiğdem Akkoyun Yıldır, başının kopması sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazada ağır yaralanan Mustafa Ay ise ambulansla götürüldüğü İskenderun Devlet Hastanesi Yoğun bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.