BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
MEDYA

Gelinim Mutfakta'da Özlem ve Ezgi kavga etti kaynana Reyhan ve Nurten ile...

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, beğeni ile izlenen yarışma programı Gelinim Mutfakta’ da bugün; Özlem ve Ezgi'nin başlattığı sert tartışma kaynanalar odasına da sıçradı, Reyhan Hanım ile Nurten Hanım arasındaki gerginlik had safhaya çıktı.

Bu hafta sürekli yüksek puanlar alan Ezgi, dün yayınlanan bölüm tam 19 puan aldı. "Beceriksiz" diye niteleyenlere cevap olduğunu söyleyince Özlem tartışmanın fitilini ateşledi. Özlem "19 puanı alınca becerikli oluyorsun ya zaten!" diye sataşınca Ezgi "Özlem, farkındaysan pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe..." diyerek aldığı yüksek puanları hatırlattı. Özlem söylediğinden geri durmadı ve Ezgi'ye tekrar yüklenmeye başladı. Ezgi, kendisini takdir etmeyen Özlem'i hazımsızlıkla suçladı. Özlem ise, "Sevmiyorum seni! Buraya gelmiş, geçmiş en sevmediğim kişi sen ve kaynanan!" diye durumu hararetlendirince olay kaynanalar odasına sıçradı...

Odada Özlem'in söylediklerini çok yakışıksız bulan Reyhan Hanım ve gelinini koruyan Nurten Hanım arasında gerginliği yüksek bir tartışma başladı. Reyhan Hanım olay ile ilgili kendi düşüncelerini açıklarken kendisini önemsemeden dinleyen Nurten Hanıma "A sus! Kendi şeyine çekme beni!" diye tepkisini koydu. Nurten Hanım, Reyhan Hanımın söylediği "Sus!" kelimesine takınca olanlar oldu. Ona "Bana sus kelimesini kullanma sakın!" deyince Reyhan Hanım "Özgür iradem, kullanırım!" diye karşılık verdi. Bu andan itibaren hem kaynanalar odasında, hem de stüdyoda tartışma büyüdü. Fatih Ürek bile bu gerginliğe bir anlam veremedi.

Sitene Ekle
Etiketler