BIST 9.884
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,41
MEDYA

Gelin adayının yaptığına bakın! 3 adamla birlikte...

Zuhal Topal büyük şok yaşadı. Sultan Hanım'ın 3 damat adayı ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Zuhal Topal şoke oldu.İşte Zuhal Topal'daki şaşkına çeviren olay...

Talibini başkasıyla aldatan gelin adayından eski kocası da ikinci bir şans isteyince ortalık karıştı.









Zuhal Topal'la programında 3 kişiyle birden flört ettiği ortaya çıkan 51 yaşındaki gelin adayı Sultan Hanım herkesi şaşkına çevirdi.









Ziya Bey ile çaya çıkan ve kararının olumlu olduğunu söyleyen Sultan Hanım, aylardır flört ettiği Ercan Bey, stüdyoya gelip birlikte olduklarını açıklayınca herkes şaşkına döndü. Zuhal Topal'ın 51 yaşındaki gelin adayının kendisini neden böyle bir durumun içine soktuğuna anlam vermeye çalıştığı sırada yayına Sultan Hanım'ın eski kocası Mustafa Bey de bağlanınca olanlar oldu. 'Sultan Hanım ile konuşuyoruz. Kendisinden 2. bir şans istiyorum.' diyen Mustafa Bey, bu isteği ile Zuhal Topal'dan tepki gördü. Zuhal Topal, 'Başkası ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı ve siz bunun üzerine 2. bir şans mı istiyorsunuz?' diyerek şaşkınlığını dile getirirken, locadaki adaylar da duruma isyan etti. 'Gençler yapıyor anlaşıylı olmaya çalışıyoruz.Fakat annem yaşındasın! Burası Türkiye!' diyerek tepki gösterdi. Ercan Bey ile ilişkisi olduğunu bilen gelin adayları da Sultan Hanım'a tepki gösterdi.

















İşte herkesi şaşkına çeviren o olayın canlı yayında patlama anı...

Sitene Ekle