BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Gelin adayı Zuhal Topal'a laf soktu, ortalık karıştı!

Zuhal Topal'ın sunduğu evlendirme programında taliplerini arayan Dürdane Hanım, 2 gün bekletildiği için canlı yayında tepkisini dile getirince Zuhal Topal'ın cevap sert oldu.

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la programında gergin anlar yaşandı.


Dürdane Hanım'ın bekletilme isyanı canlı yayıda Zuhal Topal'ın tepki göstermesine sebep oldu. 


Zuhal Topal'la programında taliplerini bekleyen Dürdane Hanım, 'Ben canlı yayında olumsuz dediğim halde karar anı için 2 gün bekletildim. Ben 'Görüşmek istiyorum' deseydim karar anı yapılırdı ama ben canlı olumsuz dediğim halde bekletildim. Burada ben kararımın olumsuz olduğunu söyledikten sonra bir daha görüşmedik beyefendi ile. Müsadenizle çıkmak istiyorum ' diyerek a Zuhal Topal'ı zor durumda bıraktı. Ardındansa programdan ayrılmak istediğini söyledi.  


'Seni dışarı alalım'


Dürdane Hanım'ın sözlerine tepki gösteren Zuhal Topal ise içinde bulunduğu durumu anlatarak gelin adayının gönlünü almaya çalıştı fakat Dürdane Hanım tavrını koruyunca; 'Dün yapacaktık, dün yapamadık. Olabiliyor böyle şeyler Dürdane Abla. Biz seni dışarı alalım. Yolun açık olsun Dürdane Abla.' diyerek sert tutum sergiledi.


Lafı sokup, gideyim demek sana hiç yakışmadı!


Dürdane Hanım'ı stüdyodan çıkardıktan sonra izleyicilere içini döken Zuhal Topal  şu açıklamaları yaptı:


' Bu da yeni moda oldu. 'Ben niye bekliyorum?' ... Bekleyeceksiniz. Beklemek istemeyen gelmesin kimseyi zorla tutmuyoruz ya! Ne kadar ayıp birşey bu! Allah Allah! Yine söylüyorum, 1 hafta bekleyen oluyor buraya çıkmak için. Bu böyle. Canlı yayın. Her an herşey olabilir. Her şey bizim elimizde değil. Tabiki mutlu değiliz sizi bekletmekten. Ben ona ve başkalarına keza kaç kere 'Dün alamadık. Kusura bakmayın' diyorum. Ne yapalım? Yani kalkıp da burada 'Geleyim de burada lafı da sokayım, gideyim' demek hiç yakışmadı sana Dürdane Abla.


Arkada başka konuşuyorsunuz, burada başka!


Bu kaçıncı gidişin buradan? Bizi arıyorlar 'Gelmek istiyoruz, özür dileriz' diyorlar. Tıpış tıpış geri geliyorlar. Bu kaçıncı gidişi? Tekrar gelmek istiyor. 'Tamam, gel' diyoruz; sonra trip atıyorsun. Gelme o zaman kardeşim! Zorla mı çağırıyoruz? Bir havalar... Arkada başka konuşuyorsunuz, burada başka! Herkeste bir hava yani!'

Sitene Ekle
Etiketler